Cele mai bune aplicații meteo gratuite care arată precis starea vremii din România

Top aplicații meteo gratis în 2023 pentru telefon Android și iPhone cu widget vremea pe ecran, care arată precis prognoza meteo din România.

Pe Magazin Play și App Store se găsesc nenumărate aplicații meteo Android, unele gratis și altele contra cost.

Să găsiți cea mai bună aplicație meteo gratis 2023, care să arate vremea pe ecran precis în orice localitate din România și care să satisfacă toate exigențele voastre nu este ușor, dar mai ales se pierde timp cu căutarea și încercările.

Din păcate multe aplicații meteo nu se actualizează constant cu informații noi despre starea vremii și pot să afișeze informații greșite.

În acest articol găsiți cele mai bune aplicații meteo gratis pentru Android și iPhone, care arată starea vremii în mod corect și precis în România, astfel știți dacă trebuie să luați umbrela sau să vă îmbrăcați gros când ieșiți la plimbare.

Citește și: Aplicații GPS offline.

Cea mai bună aplicație meteo gratuită în 2023, Yahoo Meteo

Yahoo Meteo o aplicație meteo bună și gratuită pentru Android și iPhone, care arată starea vremii corect și precis, cu o interfață curată și plăcută și ușor de utilizat.

În ciuda faptului că oferă numeroase informații diferite, rezultă una dintre cele mai simple aplicații meteo gratuite.

În plus, chiar dacă scrie pe Magazinul Google Play că aplicația conține anunțuri, nu există bannere publicitare care să deranjeze utilizatorii.

O caracteristică interesantă este schimbul continuu de fundaluri preluate de pe Flickr, care arată imagini ale orașului care ne interesează.

Yahoo Meteo, în afară de prognoza meteo, mai oferă diferite informații despre starea vremii din orice localitate din lume, cum ar fi viteza vântului și presiunea atmosferică, umiditatea, starea vremii în următoarele zile și multe alte informații despre vreme.

Ca să încercați Yahoo Meteo pe telefoane Android faceți click aici. Pentru iPhone click aici.

Citește și: Aplicație de numărat pașii.

Prognoza meteo, o aplicație meteo care arată starea vremii precis

Una dintre cele mai bune aplicații meteo gratis pentru Android, conform opiniilor utilizatorilor din România publicate pe Google Play, este Weather Forecast.

În prezent, are peste 100 de mii de evaluări cu o medie de 4,7 stele din 5.

Aplicația pune la dispoziție informații meteorologice din zona în care vă aflați sau din orice localitate din lume.

Interfața grafică este plăcută și ușor de înțeles, toate informațiile meteorologice se pot accesa rapid cu doar o atingere.

Pe lângă informațiile despre starea vremii, aplicația pune la dispoziție și informații despre umiditate, forța și direcția vântului, distanța de vizibilitate, presiunea atmosferică, ora la care răsare și apune soarele și multe altele.

Puteți să consultați prognoza meteo pentru următoarea oră, pe următoarele 24 de ore sau prognoza meteo pe următoarele 10 zile.

Aplicația pune la dispoziție și unele widget-uri frumoase care arată ceasul și vremea pe ecran. Pentru instalare apăsați aici.

Aplicație pentru starea vremii în România, Weather Forecast

Una dintre cele mai bune aplicații meteo care arată precis starea vremii în România este Weather Forecast. În prezent are o medie de 4,7 stele din 5 din peste 12.000 de recenzii.

Interfața grafică este foarte frumoasă și ușor de înțeles.

Inițial aplicația arată starea vremii din locația unde vă găsiți, dar dacă apăsați pe butonul + din colțul dreapta sus puteți să adăugați și alte locații, care se pot accesa rapid glisând panourile.

Weather Forecast arată condițiile meteorologice pentru următoarele 24 de ore din oră în oră, dar și prognoza meteo pe următoarele 10 zile.

În plus, aplicația mai oferă și informații despre umiditate, vizibilitate, viteza vântului, presiunea atmosferică, ora la care răsare și apune soarele, radar și multe altele.

Dacă doriți, aplicația pune la dispoziție unele widget-uri frumoase, care se actualizează în timp real, astfel puteți să vedeți starea vremii direct pe ecran fără să deschideți mereu aplicația.

Pentru instalare de pe Magazinul Google Play apăsați aici.

Prognoza meteo (Weather Forecast), aplicație pentru vreme Android

O altă aplicație meteo Android, cu o interfață frumoasă și care arată precis starea vremii în Romania este ”Prognoza meteo”.

Inițial aplicația arată prognoza vremii din locul unde vă aflați, dar puteți să adăugați și alte locații, astfel puteți să vedeți starea vremii din orice localitate din lume.

Interfața este ușor de înțeles și arată prognoza vremii pentru următoarele 24 de ore și pentru următoarele 7 zile.

În plus, mai arată și alte informații utile, cum ar fi umiditatea, viteza vântului, șansele de ploaie și multe altele.

Aplicația prezintă anunțuri de publicitate, dar dacă doriți se poate cumpăra o versiune ”PRO” fără reclame. Pentru instalare apăsați aici.

Lasă un comentariu