Cele mai bune aplicații meteo gratuite care arată precis starea vremii din România

cea mai bună aplicație meteo

Top cele mai bune aplicații meteo gratis în 2023 pentru telefon Android și iPhone, care arată precis vremea din România.

Pe Magazin Play și App Store se găsesc nenumărate aplicații meteo, unele gratis și altele contra cost.

Să găsești cea mai bună aplicație meteo gratis 2023, care să arate vremea pe ecran precis în orice localitate din România și care să-ți satisfacă toate exigențele nu este ușor, dar mai ales se pierde timp cu căutarea și încercările.

Din păcate, multe aplicații meteo nu se actualizează constant cu informații noi despre starea vremii și pot afișa informații greșite.

În acest articol găsești cele mai bune aplicații meteo gratis pentru Android și iPhone, care arată starea vremii în mod corect și precis în România, astfel știi dacă trebuie să iei umbrela sau să te îmbraci gros când ieși la plimbare.

Citește și: Aplicații GPS offline.

Cea mai bună aplicație meteo gratis în 2023, Yahoo Meteo

Yahoo Meteo este o aplicație meteo bună și gratuită pentru Android și iPhone, care arată starea vremii corect și precis, cu o interfață curată și plăcută și ușor de utilizat.

În ciuda faptului că oferă numeroase informații diferite despre vreme, rezultă una dintre cele mai simple aplicații meteo gratuite.

În plus, chiar dacă scrie pe Magazinul Google Play că aplicația conține anunțuri, nu există bannere publicitare (deocamdată) care să deranjeze utilizatorii.

O caracteristică interesantă este schimbul continuu de fundaluri preluate de pe Flickr, care arată imagini ale orașului care te interesează.

Yahoo Meteo, în afară de prognoza meteo, mai oferă diferite informații despre starea vremii din orice localitate din lume, cum ar fi viteza vântului și presiunea atmosferică, umiditatea, starea vremii în următoarele zile și multe alte informații despre vreme.

Ca să încerci Yahoo Meteo pe telefoane Android accesează acest link aici. Pentru iPhone click aici.

Citește și: Aplicație de numărat pașii.

Prognoza meteo, o aplicație meteo care arată starea vremii precis

Una dintre cele mai bune aplicații meteo gratis pentru Android, conform opiniilor utilizatorilor din România publicate pe Google Play, este Weather Forecast.

În prezent, are peste 165 de mii de evaluări cu o medie de 4,7 stele din 5.

Aplicația pune la dispoziție informații meteorologice din zona în care te afli sau din orice localitate din lume.

Interfața grafică este plăcută și ușor de înțeles, toate informațiile meteorologice se pot accesa rapid cu doar o atingere.

Pe lângă informațiile despre starea vremii, aplicația pune la dispoziție și informații despre umiditate, forța și direcția vântului, distanța de vizibilitate, presiunea atmosferică, ora la care răsare și apune soarele și multe altele.

Poți să consulți prognoza meteo pentru următoarea oră, pe următoarele 24 de ore sau prognoza meteo pentru următoarele 10 zile.

Aplicația pune la dispoziție și unele widget-uri frumoase care arată ceasul și vremea pe ecran. Pentru instalare apasă aici.

Aplicație pentru starea vremii în România, Weather Forecast

Una dintre cele mai bune aplicații meteo care arată precis starea vremii în România este Weather Forecast.

În prezent are o medie de 4,7 stele din 5 din peste 140.000 de recenzii.

Interfața grafică este foarte frumoasă și ușor de înțeles.

Inițial aplicația arată starea vremii din locația unde te găsești, dar dacă apeși pe butonul + din colțul dreapta sus, poți să adaugi și alte locații, care se pot accesa rapid glisând panourile.

Weather Forecast arată condițiile meteorologice pentru următoarele 24 de ore din oră în oră, dar și prognoza meteo pe următoarele 10 zile.

În plus, aplicația mai oferă și informații despre umiditate, vizibilitate, viteza vântului, presiunea atmosferică, ora la care răsare și apune soarele, radar și multe altele.

Dacă dorești, aplicația pune la dispoziție unele widget-uri frumoase, care se actualizează în timp real, astfel poți să vezi starea vremii direct pe ecran fără să deschizi mereu aplicația.

Pentru instalare pe telefon Android de pe Magazinul Google Play apasă aici.

Prognoza meteo (Weather Forecast), aplicație pentru vreme

O altă aplicație meteo Android, cu o interfață frumoasă și care arată precis starea vremii în Romania este ”Prognoza meteo”.

Inițial aplicația arată prognoza vremii din locul unde te afli, dar poți să adaugi și alte locații, astfel poți să vezi starea vremii din orice localitate din lume.

Interfața este ușor de înțeles și arată prognoza vremii pentru următoarele 24 de ore și pentru următoarele 7 zile.

În plus, mai arată și alte informații utile, cum ar fi umiditatea, viteza vântului, șansele de ploaie și multe altele.

Aplicația prezintă anunțuri de publicitate, dar, dacă dorești, se poate cumpăra o versiune ”PRO” fără reclame. Pentru instalare pe telefon Android apasă aici.

Vremea locală, o altă aplicație meteo bună

„Vremea locală” este o altă aplicație pentru prognoze meteo, care oferă informații esențiale despre starea vremii din România.

Aplicația îți oferă prognoze meteo precise în timp real pentru următoarele 24 de ore, precum și o perspectivă detaliată pentru următoarele 10 zile.

În plus,  include date despre temperatura pe fiecare oră, viteza și direcția vântului, presiunea atmosferică, umiditate, indicele UV, calitatea aerului, ora răsăritului și a apusului, și multe altele.

Poți să consulți harta radar inclusă pentru a verifica cu ușurință starea vremii locale.

Un avantaj major este sistemul de alerte în timp real pentru vreme nefavorabilă și dezastre naturale, care îți oferă protecție anticipată.

Aplicația dispune și de un manager de orașe, care îți permite să adaugi, să elimini sau să ordonezi orașele în funcție de preferințe.

Indiferent de destinație, cu „Vremea locală” vei fi întotdeauna pregătit.

Ca să instalezi gratuit aplicația meteo ”Vremea locală” pe telefon Android accesează aici Google Play.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *