Aplicații de editat poze gratis pentru Android și iPhone

Cele mai bune aplicații de editat poze gratis pentru telefon Android și iPhone în 2024.

Vrei să-ți faci fotografiile făcute cu telefonul mai atractive?

Poți să folosești o aplicație de editat poze gratis, astfel îți faci fotografiile mai interesante și captezi atenția persoanelor care îți urmăresc activitatea pe social media.

Te întrebi care sunt cele mai bune aplicații de editat poze gratis pentru Android și iPhone? Le găsești în acest articol!

Cea mai bună aplicație de editare poze, Snapseed

Snapseed este o aplicație de editat poze gratuită, dezvoltată de către Google, care include o gamă largă de funcții și o interfață intuitivă.

Este una dintre cele mai bune aplicații gratuite de editare foto și oferă o serie de filtre prestabilite, dar spre deosebire de majoritatea aplicațiilor de acest tip, poți personaliza aceste filtre și chiar poți crea propriul filtru fotografic de la zero.

De asemenea, Snapseed include toate instrumentele clasice de editare poze, cum ar fi decupare, rotire, redimensionare, rame, text, viniete și corectarea clarității.

Snapseed oferă și o funcție foarte utilă, mascare de precizie, care îți permite să schimbi adâncimea câmpului pentru a estompa fundalul și să pui în evidență elementele din prim-plan.

În plus, această aplicație de editare poze salvează istoricul modificărilor, astfel încât să poți modifica oricând modificările anterioare.

Aplicația Snapseed se poate instala pe dispozitive Android sau iPhone. Pentru download pe Android apasă pe acest link, pentru Iphone apasă aici.

Una dintre cele mai bune aplicații de editat poze gratis, Pixlr Express

Pixlr Express este o aplicație de editat poze care oferă utilizatorului mii de funcții, utilități și efecte, cu care poți adăuga o notă personală fotografiilor tale de pe dispozitivul mobil.

Aplicația Pixlr Express, pe lângă faptul că permite modificările tipice de bază, precum redimensionarea, rotirea sau decuparea unei fotografii, îți să efectuezi și unele editări unele mai avansate, cum ar fi reglarea culorii, eliminarea efectului ochilor roșii sau reglarea luminozității și a contrastului.

Iată care sunt cele mai importante opțiuni pe care le oferă această aplicație de modificat poze:

  • Crearea de colaje foto cu o gamă largă de teme, fundaluri și distanțare.
  • Poți să adaugi scris pe poze folosind cele mai frumoase fonturi disponibile.
  • Balansarea culorilor cu corecție automată.
  • Alinierea și unirea diferitelor fotografii cu expunere dublă.
  • Stilizarea imaginii ca desen de creion, schiță de pix, poster și multe altele.
  • Îmbunătățirea selfie-ului cu instrumente simple pentru a îndepărta petele și ochii roșii sau pentru a vă albi dinții.
  • Pozele modificate se pot distribui rapid și ușor pe Instagram, Facebook, Twitter sau prin e-mail.

Aplicația Pixlr Express o puteți descărca gratuit de pe Magzin Play (Android) sau App Store (iPhone).

Una dintre cele mai complete aplicații de editat poze gratis, PicsArt

PicsArt este una dintre cele mai cunoscute aplicații de editare poze pentru Android și iPhone (există și în versiunea Windows, dar este o versiune – cel puțin până acum – mai limitată decât cea pentru smartphone-uri).

Cu PicsArt este posibilă editarea unei poze în mai multe moduri, începând din momentul fotografierii cu instrumentul de fotografiat inclus în aplicație, unde se pot suprapune efecte optice (lens flare), linii luminoase de diferite tipuri, margini sau diverse elemente grafice. Pentru toate se poate ajusta nivelul de transparență.

Aplicația PicsArt oferă o gamă largă de filtre, unde ai cu adevărat totul la dispoziție, de la schiță (în care fotografia este transformată într-un desen) la HDR, de la posibilitatea de a varia culorile până la alb și negru, de la posibilitatea de a estompa (sau a pune în evidență) o parte din poză.

Există, de asemenea, o secțiune specializată pentru îndepărtarea imperfecțiunilor, cum ar fi impuritățile pielii, pentru a face dinții mai albi sau chiar pentru a corecta ochii roșii.

Fiecare dintre aceste efecte poate fi personalizat în detaliu, așa cum își dorește un utilizator expert, dar care ar putea pune în dificultate un utilizator ocazional, probabil obișnuit cu simplitatea Instagram.

De asemenea, este posibil să adăugați autocolante (stickers) și există într-adevăr multe disponibile, să eliminați fundalul pentru a crea fotomontaje, să introduceți rame colorate și borduri sau să creați colaje foto.

Imaginile pot fi salvate în anumite formate (JPG, PNG) în galeria telefonului, sau pot fi trimise direct pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter, Flickr etc.).

PicsArt este gratuit datorită publicității afișate în aplicație; este adevărat că acest lucru face ca această aplicație de editat poze să fie gratuită, dar în unele cazuri este un pic excesivă.

Ca să instalezi PicsArt pe telefon Android apasă aici, pentru iPhone apasă pe acest link.

Lasă un comentariu