Aplicații GPS offline (fără internet) gratis pentru Android

Cauți cea mai bună aplicație GPS offline (fără internet) 2024 gratis pentru Android?

Pe Magazin Google Play există numeroase aplicații GPS gratuite pentru telefon Android, dar majoritatea acestora funcționează doar dacă aveți o conexiune la internet constantă.

Este evident că o aplicație GPS funcționează mai bine dacă telefonul este conectat la internet, de exemplu vă poate avertiza în timp real de blocaje rutiere, accidente sau radare.

Dar dacă mergeți într-o zonă fără acoperire sau într-o țară străină, ar fi bine să instalați o aplicație navigator GPS fără internet.

Dacă doriți să instalați o aplicație GPS offline, în acest articol găsiți o listă cu cele mai bune aplicații GPS fără internet 2024, astfel puteți să descărcați hărțile pe telefon și să vă orientați oriunde vă aflați, chiar dacă nu dispuneți de conexiune internet.

Hărți (Google Maps), cea mai bună aplicație GPS Android

Aplicații GPS offline bune pe telefon

Aplicația Hărți (Google Maps în engleză) este o aplicație GPS dezvoltată de către compania Google și pe telefoanele cu Android o găsiți deja preinstalată.

Aplicația Hărți funcționează mai bine dacă sunteți conectați la internet, dar oferă și o opțiune de a descărca hărțile unei anumite regiuni pentru a fi utilizate offline.

Pentru a descărca o hartă, atingeți meniul cu cele trei linii orizontale din colțul din stânga sus, apoi selectați Hărți Offline.

Google vă va recomanda cu promptitudine câteva hărți pentru a fi descărcate pe baza domiciliului vostru și a locurilor pe care le frecventați cel mai mult.

De asemenea, puteți atinge „Selectați harta personală” pentru a descărca o altă hartă din zona care vă interesează.

Dimensiunea maximă care poate descărcată este de 2 GB, echivalentă cu o suprafață de aproximativ 320 x 200 Km.

Aplicația șterge automat hărțile descărcate după 30 de zile fără conexiune la internet. Dacă nu aveți aplicația Hărți deja preinstalată pe telefon o puteți descărca gratuit de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Citește și articolul: Aplicație care numără pașii.

Cea mai bună aplicație GPS offline în 2024, Sygic

Sygic este cea mai instalată aplicație GPS offline de pe Magazinul Google Play. Compania care dezvoltă această aplicație are un acord cu compania TomTom, care îi permite să furnizeze hărți offline pentru orice țară din lume.

Alte caracteristici demne de remarcat includ actualizări gratuite de hărți, navigație GPS cu ghid vocal și navigație GPS pentru mersul pe jos.

Aplicația vă poate economisi chiar și bani: dacă aveți o conexiune la internet, vă informează automat despre cele mai apropiate locuri de parcare și stațiile de benzină cu cele mai mici prețuri la carburant, în plus, vă avertizează dacă sunt amplasate radare pe traseu.

Sygic este o aplicație GPS gratuită, dar oferă și o versiune contra cost cu unele opțiuni în plus. Versiunea cu plată se poate testa gratuit timp de 7 zile. Ca să descărcați Sygic pe telefon de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

OsmAnd, o aplicație GPS offline gratis și simplu de utilizat

OsmAnd este o altă aplicație GPS gratis, destul de populară, care funcționează offline. Este disponibil și un mod online, care va fi utilizat atunci când aveți o conexiune internet.

Această aplicație GPS pune la dispoziție mai multe funcții de bază, inclusiv asistență vocală, ora estimată de sosire, modul de zi / noapte, rutele recalculate instantaneu atunci când greșiți traseul și multe altele.

Ca să instalați aplicația OsmAnd pe telefon cu Android apăsați pe acest link.

MAPS.ME, un navigator GPS offline bun și gratuit

Este o aplicație GPS Android complet gratuită care merită luată în considerare.

În modul offline aveți funcția de căutare completă, navigarea vocală, recalcularea rutei și informații despre transportul public. ATM-uri, restaurante și puncte de interes sunt de asemenea afișate pe hartă.

Dacă sunteți online, puteți să vă înștiințați prietenii asupra locului unde vă găsiți, să adăugați marcaje și chiar să faceți rezervări la hotel fără a părăsi aplicația.

Hărțile sunt actualizate de OpenStreetMap și sunt complet open source. Pentru instalare apăsați pe acest link.

HERE WeGo, una dintre cele mai bune aplicații GPS offline

HERE WeGo este una dintre cele mai bune aplicații GPS gratuite pentru Android, care funcționează și offline, adică fără conexiune internet.

Această aplicație GPS offline permite să descărcați hărțile pe telefon și furnizează indicații pentru toate mijloacele de transport (auto, taxi, autobuze, etc.).

Interfața grafică este plăcută și intuitivă, iar hărțile sunt foarte detaliate și actualizate în permanență.

O caracteristică foarte utilă este integrarea serviciilor cum ar fi GetYourGuide, Trip Advisor, BlaBlaCar, Expedia, Car2Go, Wikipedia și Hotels Combined, care vă permit să aveți informații detaliate despre locații și puncte de interes și, în orașele acceptate, să profitați de serviciile de car sharing.

Dacă aveți disponibilă o conexiune internet, aplicația GPS HERE WeGo pune la dispoziție și unele informații despre trafic în timp real, astfel aflați dacă sunt blocaje rutiere pe traseu și puteți să le evitați alegând un traseu alternativ.

Ca să instalați HERE WeGo pe telefon de pe Magazin Google Play accesați acest link.

MapFactor, aplicație GPS fără net cu multe opțiuni utile

MapFactor este una dintre cele mai descărcate aplicații GPS de pe Magazin Play. Hărțile puse la dispoziție sunt cele de la OpenStreetMap și se pot descărca pe telefon, astfel puteți să folosiți aplicația chiar dacă nu sunteți conectați la internet.

Această aplicație GPS offline include indicații vocale în diferite limbi, modalitatea 2D și 3D, teme pentru zi sau noapte, trasee pentru mașină, autobuz sau pe jos și posibilitatea să căutați adrese sau locuri fără conexiune internet.

Contra cost puteți să folosiți hărțile TomTom și să eliminați reclamele de publicitate din interfață.

Ca să instalați MapFactor GPS pe telefon de pe Magazin Play apăsați pe acest link.

Offline Map Navigation, o aplicație GPS fără internet gratis

Offline Map Navigation (Hărți și navigație offline în română) este o altă aplicație GPS offline care permite să descărcați hărțile pe telefon și să le utilizați chiar dacă nu aveți disponibilă o conexiune internet.

Aplicația pune la dispoziție numeroase opțiuni utile, cum ar fi de exemplu atenționări dacă se schimbă banda de mers sau dacă se depășește limita de viteză pe șoseaua unde vă aflați.

Dacă există o conexiune internet vă oferă informații în timp real despre trafic, radare, arată cele mai apropiate parcări și benzinăriile cu cele mai bune prețuri.

Cu adevărat foarte bună această aplicație GPS gratuită, chiar dacă uneori are dificultăți la recalcularea traseului în cazul în care nu ați respectat traseul inițial.

Dacă doriți să încercați aplicația GPS ”Offline Maps & Navigation” o puteți instala gratuit de pe Magazin Play apăsând pe acest link.

Un comentariu la „Aplicații GPS offline (fără internet) gratis pentru Android”

Lasă un comentariu