Aplicații de numărat pașii pentru Android și iOS

Top cele mai bune aplicații de numărat pașii pentru Android și iOS în 2024.

Vrei să faci puțină activitate fizică ca să dai jos câteva kilograme?

Nu este nevoie neapărat să mergi la o sală de sport; ca să nu mai duci o viață sedentară și să-ți recuperezi forma fizică poți să începi să mergi mai mult pe jos.

Ca să vezi câți pași faci zilnic, este recomandat să instalezi pe telefon o aplicație care numără pașii, numită deseori pedometru sau contor de pași, care te ajută să monitorizezi activitatea fizică și să măsori distanța parcursă mergând pe jos.

Mai jos găsești cele mai bune aplicații de numărat pașii pentru Android și iOS, care se pot instala gratis pe telefon de pe Magazin Google Play sau App Store.

Aplicații de numărat pașii pentru Android și iPhone

Iată care sunt cele mai recomandate aplicații gratuite care numără pașii:

Google Fit

Dacă îți dorești un stil de viață activ și ești în căutarea unei aplicații de numărat pașii, Google Fit merită să fie instalată pe telefonul tău.

Această aplicație funcționează nu numai ca un foarte bun pedometru gratuit, ci și ca un partener de antrenament complex.

Cu Google Fit, poți să îți monitorizezi pașii într-un mod foarte precis, datorită faptului că se sincronizează cu senzorii telefonului tău.

În plus, îți permite să urmărești și alte activități fizice, cum ar fi pedalatul sau alergatul.

Funcția de „Minute în mișcare” îți stimulează mobilitatea, încurajându-te să faci alegeri active, cum ar fi să mergi mai mult pe jos.

De asemenea, „Puncte cardio” îți oferă un impuls suplimentar, măsurând intensitatea activităților tale și recompensându-te pentru efort.

Pe lângă capacitatea sa de a funcționa ca un pedometru eficient, Google Fit oferă și un istoric al performanțelor tale, care îți permite să monitorizezi progresul și să îți stabilești obiective.

Datorită recunoașterii automate a schimbării dintre activități, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la setări complicate.

Google Fit nu este doar o aplicație de numărat pașii, ci un companion complet pentru un stil de viață activ și sănătos.

Pe lângă toate acestea, aplicația Google Fit este în totalitate gratuită, fără abonament și fără reclame de publicitate.

Ca să descarci Aplicația Google Fit pe Android accesează Google Play, iar pentru iPhone accesează App Store.

Pedometru – calculator de pași

Este una dintre cele mai bune aplicații de numărat pașii pentru telefon și se poate descărca gratis de pe Magazin Play sau App Store.

Aplicația îți permite să monitorizezi numărul de pași făcuți în timpul zilei, frecvența pașilor, durata mersului pe jos, distanța parcursă, viteza medie și numărul de calorii consumate.

De asemenea, arată un grafic cu toate rezultatele obținute în cursul săptămânii sau lunii, pentru a obține un rezultat ușor comparabil cu programul de antrenament adoptat.

Ca să instalezi această aplicație de numărat pașii pe telefon Android apasă pe acest link. Pentru iPhone accesează acest link.

Sweatcoin, aplicația care te plătește ca să mergi pe jos

Sweatcoin este o aplicație care te plătește ca să mergi pe jos.

În acest moment este una dintre cele mai instalate aplicații din categoria fitness.

După descărcarea aplicației, trebuie doar să te înregistrezi și să activezi funcția de geolocalizare.

Doar atât – acum trebuie doar să începi să mergi sau să alergi!

La fiecare 1000 de pași vei câștiga un Sweatcoin (0,95 de fapt), pe care îl poți cheltui într-un magazin online legat de platformă, de unde poți cumpăra de toate: jocuri, cărți audio, carduri cadou, gadgeturi, produse tehnologice și multe altele.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre Sweatcoin citește articolul: Aplicații care te plătesc.

Ca să instalezi Sweatcoin pe Android sau iPhone apasă pe acest link.

Contor de pași – pedometru și contor de calorii

O altă aplicație care numără pașii și distanța parcursă pe jos corect pentru telefon Android este ”Contor de pași – pedometru și contor de calorii”.

Ca să numere pașii, aplicația folosește doar senzorul de mișcare încorporat în telefon și nu folosește deloc senzorul GPS, astfel nu consumă mai deloc bateria.

Interfața este foarte simplă și intuitivă, astfel se înțelege imediat cum funcționează aplicația.

Pe lângă funcția contor de pași, cu această aplicație poți să vezi în grafice clare câte calorii ai consumat în timpul mersului pe jos, distanța parcursă, durata antrenamentului și multe alte informații.

Se poate consulta și compara activitatea fizică din ultimele 24 de ore, ultimele 7 zile sau ultima lună.

Ca să instalați această aplicație de numărat pașii pe telefon Android de pe Magazin Play accesați acest link.

GStep: Pedometer, Step Counter

O altă aplicație pentru numărat pași pe care o recomand să o instalați pe telefon Android este GStep Counter.

Aplicația este foarte potrivită pentru cine dorește să piardă greutate, astfel poate să monitorizeze constant distanța parcursă pe jos, câte calorii a consumat în timpul mersului, distanța traseului și multe altele.

Aplicația prezintă o interfață foarte ușor de înțeles și de folosit, pașii sunt numărați corect și vă ajută să fiți mai motivați să continuați antrenamentul cu unele notificări care compară rezultatele obținute.

Pentru instalare de pe Magazin Play apasă pe acest link.

Pedometer & Step Counter

”Pedometer & Step Counter” este o altă aplicație de numărat pașii, disponibilă gratuit doar pentru iOS.

Pentru a număra pașii, aplicația nu folosește GPS-ul, deci poate economisi foarte mult bateria.

Folosirea este foarte simplă, după instalare doar atingeți butonul Start și începe să numere pașii, indiferent dacă aveți telefonul în mână, geantă, banderolă sau buzunar.

Toate datele despre mersul pe jos le puteți consulta apoi în grafice ușor de înțeles, puteți verifica statisticele ultimelor 24 de ore, săptămânale sau lunare.

Ca și majoritatea aplicațiilor de acest tip, ca să funcționeze este recomandat să introduceți informațiile corecte în setări.

Pe lângă numărul pașilor făcuți, aplicația mai oferă și informații despre caloriile consumate, distanța parcursă, timp etc.

Ca să instalați aplicația ”Pedometer & Step Counter” de pe App Store apăsați pe acest link.

Un comentariu la „Aplicații de numărat pașii pentru Android și iOS”

Lasă un comentariu