Programe de editat poze gratis pentru PC Windows

Cauți un program de editat poze gratuit și simplu de folosit?

Dacă vrei să modifici o fotografie, de exemplu să o redimensionezi, să o decupezi, să aplici efecte speciale sau să adaugi scris pe poze, în acest articol găsești cele mai bune programe de modificat poze gratis în 2024, care te ajută să retușezi imaginile tale rapid și ușor.

Cel mai bun program de editat poze gratuit în 2024, GIMP

GIMP (GNU Image Manipulation Program) este cel mai bun program de editat poze gratuit.

Oferă numeroase opțiuni de îmbunătățire și editare poze, începând cu cele mai simple, cum ar fi decupare, redimensionare, corectarea culorilor, adăugarea de text pe poze și terminând cu cele mai complexe, cum ar fi editarea pe mai multe straturi sau clonarea unei zone din imagine.

GIMP este un program de editare poze gratuit și open source, dezvoltat de o comunitate foarte activă, astfel au fost create numeroase plugin-uri care extind ulterior utilizarea în funcție de nevoile oricărui utilizator.

Programul GIMP este compatibil cu sistemele de operare Windows, MacOS și Linux. Descarcă GIMP de pe site-ul oficial.

Program de modificat poze gratuit și simplu, Paint.NET

Chiar dacă interfața grafică este mai veche, Paint.NET este unul dintre cele mai bune programe de modificat poze gratis.

Simplitatea programului Paint.NET este unul dintre punctele sale forte; este un editor foto rapid și ușor de utilizat, ideal pentru modificări banale care nu justifică neapărat puterea unor instrumente precum cele puse la dispoziție de GIMP.

Programul Paint.NET oferă numeroase opțiuni de editare, cum ar fi decupare, redimensionare, corectarea luminozității, corectarea culorilor, adăugarea de text pe poze, modificarea pe mai multe straturi și o mulțime de filtre și efecte speciale.

Paint.NET este disponibil doar pentru sistemul de operare Windows și se poate descărca de pe site-ul oficial.

Program de editat poze gratis și cu multe opțiuni, PhotoScape

PhotoScape este un program de editat poze gratuit, care oferă numeroase opțiuni, recomandat utilizatorilor începători, care doresc să modifice imagini rapid și simplu.

Iată cele mai importante opțiuni pe care le include programul PhotoScape:

 • eliminarea imperfecțiunilor de pe față, cum ar fi riduri și pete de pe piele
 • eliminarea efectului ochi roșii
 • se pot crea cu ușurință colaje foto și GIF-uri animate
 • oferă numeroase efecte și filtre fotografice
 • corectarea culorilor și a luminozității
 • oferă un instrument simplu de scris pe poze
 • se pot aplica rapid și simplu numeroase elemente grafice pe poze
 • poți să modifici mai multe poze dintr-un folder simultan (batch)

În concluzie, dacă nu cauți un program profesional de editat poze, PhotoScape este o alegere bună pentru a modifica simplu fotografiile și imaginile tale.

Programul PhotoScape este disponibil doar pentru calculatoare Windows. Descarcă PhotoScape de pe site-ul oficial.

Software de editare poze gratuit, Photo Pos Pro

Photo Pos Pro nu este la fel de cunoscut ca Paint.NET sau GIMP, dar este un alt program gratuit de editare poze, care oferă numeroase instrumente avansate de îmbunătățire a imaginilor.

Interfața acestui software de editare poze este aglomerată cu pictograme și butoane, ceea ce face oarecum confuză utilizarea la prima vedere, însă numărul de instrumente și funcții incluse în program este impresionant.

Cu Photo Pos Pro poți nu numai să editezi poze și să optimizezi fotografiile, ci și să adaugi filtre și efecte speciale pentru a crea piese de artă reale.

Pe lângă editarea imaginilor, poți crea, de asemenea, compoziții grafice noi și poți folosi Photo Pos Pro pentru a crea logo-uri, bannere, colaje și tot ceea ce doriți.

Photo Pos Pro funcționează cu straturi, măști, degradeuri și texturi și acceptă o gamă largă de scanere și camere digitale.

În plus, suportă cele mai populare formate grafice.
Interfața programului îți permite să deschizi mai multe imagini în același timp și să anulezi și să repeți acțiuni de câte ori este necesar.

În ciuda faptului că nu are cea mai bună interfață din lume, Photo Pos Pro este un editor foto complet care te poate ajuta să editezi și să optimizezi pozele și să adaugi, de asemenea, unele efecte speciale.

Photo Pos Pro este disponibil este compatibil cu sistemele de operare Windows și poate fi descărcat de pe site-ul oficial.

Program de modificat poze gratis și simplu de folosit, PhotoFiltre

PhotoFiltre îți oferă posibilitatea să editezi pozele punând la dispoziție un număr imens de filtre și efecte speciale.

Interfața grafică este destul de intuitivă, cu toate opțiunile ușor de accesat, astfel nici un utilizator nu ar trebui să întâmpine greutăți la utilizarea acestui software.

Pe lângă numeroasele filtre și efecte speciale, PhotoFiltre oferă și clasicele funcții de decupare, redimensionare, adăugare de text, clonare, modificare pe mai multe straturi și multe altele.

O caracteristică foarte utilă este modificarea simultană a mai multor poze, astfel, dacă ai nevoie să aplici anumite filtre sau să faci anumite modificări unui grup de poze, această opțiune îți va reduce simțitor timpul de lucru.

Programul PhotoFiltre este disponibil pentru Windows 7/8/10, iar pentru download accesați site-ul oficial și alegeți să descărcați versiunea freeware PhotoFiltre 7.

2 comentarii la „Programe de editat poze gratis pentru PC Windows”

 1. BUNA DOMNULE FLORIN GROZA ,V-AS RUGA SA IMI SPUNETI CATEVA PROGRAME DE RECUPERAT CLIPURI VIDEO STERSE DE PE STICK DE MEMORIE GRATUITE DACA STITI SI CARE SE POT FOLOSI ACUM IN ANUL 2023 /// VA MULTUMESC FRUMOS /// SCRIETI-MI VA ROF PE FB-CUL MEU- Daniel Gane [ sunt langa o masina PORCHE ] ////

  Răspunde

Lasă un comentariu